Bitcoin

Krakens Bitcoin-strateg: En $ 100 000 $ BTC-cykeltopp är för konservativ

I en nyligen intervju sa Pierre Rochard, Bitcoin-strateg vid kryptobörsen Kraken, att den nuvarande Bitcoin-tjuren kunde ta BTC-priset mycket högre än $ 100K.

Rochard, som också är värd för “Noded Bitcoin Podcast”, liksom medgrundare av Satoshi Nakamato Institute, kommenterade under en timmes intervju (som ägde rum den 26 november) på den mycket populära “Altcoin” Daglig ”YouTube-kanal.

På frågan om $ 100 000 var ett realistiskt prismål för Bitcoin svarade han:

”Jag tror att det är orealistiskt. Jag tycker att det är alldeles för lågt. 100 000 dollar, det vill säga, det är en femfaldig punkt där vi befinner oss i princip nu, och jag tror att det inte ens är en parabolisk topp om du skulle titta på diagrammet …

”En av mina teorier är att denna cykel kommer att bli längre än alla tidigare cykler. Och så kommer det att ta oss längre tid att komma till toppen.

”Kanske får vi en korrigering på 100 000 $, och då kommer den att” krascha ner “till 80 000 $, men då tror jag att det kommer att göra en ny körning. Jag tror att den ultimata toppen för den här cykeln är omöjlig att veta i förväg, och det är det som gör mig orolig för att folk ska handla. Toppen kan vara $ 200 000, det kan vara $ 400 000, eller det kan vara $ 600 000, och var och en av dem är multiplar av den andra.

”Att försöka ta tiden för mig är lite meningslöst eftersom vi talar om bokstavligen miljarder, tiotals miljarder, hundratals miljarder dollar som strömmar in i Bitcoin under de kommande 18 månaderna eller nästa 36 månader om vi har en mycket lång cykel. Så där det flyttar priset kommer mycket av det att bero på hur många mynt som faktiskt går förlorade kontra mynt som väntar på att ett mycket stort pris ska komma ut på marknaden kontra mynt som inte kommer att komma in på marknaden alls eftersom ägarna har en långsiktig syn.

”Många av köparna i denna cykel kommer aldrig att sälja. Så det är den andra delen, är att om du är miljardär och köper Bitcoin och det går upp 100 gånger så är det fortfarande inte ett livsförändrande belopp. Du har redan haft ditt livsförändrande belopp, eller hur? Du är redan miljardär.

”Så, dessa människor säljer inte … De kan balansera om, men även då, om de förstår Bitcoins värdeförslag. de förstår att det inte finns något behov av att återbalansera förrän vi är mycket längre i framtiden eftersom alla andra marknader är dramatiskt övervärderade. Aktier och obligationer är enormt övervärderade om du tittar på resultat eller om du tittar på avkastning. ”