China, koronaviruspandemia

BTC-harmaasävyjen hallinnan määrä sai juuri paljon suuremman

Bitcoinin hinta ei ole ainoa asia, joka kasvaa salaustilassa. Raporttien mukaan myös institutionaalinen läsnäolo avaruudessa laajenee. Grayscale Investments, salauksenhallintapalvelu, joka hoitaa pääasiassa institutionaalisia sijoittajia, ilmoitti äskettäin, että sen valvomat digitaaliset varat kasvoivat valtavasti 300 miljoonaa dollaria yhdessä päivässä.

Harmaasävy näkee sen omaisuuden laajenevan

Yhtiön toimitusjohtaja Barry Silbert ilmaisi uutisen tweetissä väittäen että 22. lokakuuta lähtien Grayscalen johdossa olevan salauksen käyttöomaisuuden arvo kasvoi noin 7,3 miljardiin dollariin, mikä on uusi ennätys yritykselle.

Lisäksi harmaasävyinen Bitcoin Trust näki lähes neljän prosentin lisäyksen taseen loppusummasta, mikä nosti yrityksen hallinnassa olevan bitcoinin määrän hieman yli 6 miljardiin dollariin.

2020 on ollut laitosten vuosi, ja tämä on poikkeuksellinen uutinen, kun otetaan huomioon, kuinka epävakaa vuosi on ollut monin tavoin.

Esimerkiksi koronaviruspandemia laski bitcoinin hinnan noin 10000 dollarista (se osui alun perin viisinumeroiseen alueeseen helmikuun puolivälissä) vajaaseen 4000 dollariin maaliskuussa. Se on noin 6000 dollarin menetys muutamassa viikossa.

Näyttää siltä, ​​että tämä olisi lopulta kääntänyt instituutiot pois bitcoinista lopullisesti, kun otetaan huomioon, että volatiliteetti, josta kaikki olivat puhuneet vuosien ajan, oli osoittanut olevansa suurimmillaan vielä.

Bitcoinin palautuminen ei kuitenkaan kestänyt kauan. Maailman suurin markkina-arvoinen digitaalinen valuutta nousi noin 9 000 dollariin toukokuun saapuessa, ja kaksi kuukautta myöhemmin valuutta kävi jälleen kauppaa 10000 dollarin linjan ulkopuolella.

Tämä oli osoitus bitcoinin uudesta vahvuudesta ja joustavuudesta, ja ehkä juuri tämän vahvuuden näyttely osoitti, että instituutioihin voitiin luottaa. Tämän vuoden kesän aikana ilmoitettiin, että harmaasävyinen toinen vuosineljännes oli ollut valtava, ja sen hallinnointipalveluihin lisätty bitcoin-määrä ylitti miljardin dollarin rajan.

Tämä tarkoittaa, että asiakkaiden oli talletettava yli 300 miljoonaa dollaria kuukaudessa kolmen kuukauden ajan. Selvästi sanottuna se on paljon bitcoinia niin lyhyessä ajassa.

Se on ollut hyvä aika instituutioille

Sieltä muut instituutiot alkoivat osoittaa rakkautta bitcoiniin, kuten MicroStrategy, Square ja Stone Ridge, ostivat massiivisia nippuja digitaalista omaisuutta.

Lisäksi Mode Global Holdings ilmoitti muuttavansa noin kymmenen prosenttia kokonaisvaroistaan ​​bitcoiniksi. Nyt kun siirto on valmis, arvioidaan, että yrityksellä on vähintään miljoona dollaria BTC: tä.

Vaikka tämä ei välttämättä ole yhtä paljon kuin viimeksi mainitut yritykset, voidaan nähdä, että trendi on seuraamassa. Laitokset arvostavat bitcoinia arvon säilyttäjänä, ja niin kauan kuin tämä käyttäytyminen jatkuu, valuutta todennäköisesti jatkaa taloudellisia tikkaita.